|
|||||||
| Reklam İrtibat | Mail+MsN | SiteMap | Tags | Üye Ol | Üye Listesi | Şifremi Unuttum | Arama | Günün Mesajları | Konuları Okundu İşaretle |
|
|
#1 | ||||
|
insan ölürken neler hisseder...çok ilginç +18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Linkleri Görebilmek Yada Dosyaları İndirebilmek İçin Kayıt Olmanız GEREKMEZ ! Yorum yada Mesaj Yazın Yorum yada Mesaj Göndermek için Lütfen Üye Girişi Yapın. Düzenleyen : Sir Berk - Tarih : " 20-06-2008 " - Saat : 23:57. |
|||||
|
|
|
|
#2 | ||
|
eyvallah dostum yalnız bir resim sondakinin bir üstünü edit gerekiyor sen bak istersen!!! emeğine sağlık!!! Yorum yada Mesaj Yazın Yorum yada Mesaj Göndermek için Lütfen Üye Girişi Yapın. |
|||
|
|
|
|
#3 | ||
|
Bunları bilmek kimin işine yarar ki? Düşünmek bile insanı ürkütüyor ![]() ![]()
Yorum yada Mesaj Yazın Yorum yada Mesaj Göndermek için Lütfen Üye Girişi Yapın. |
|||
|
|
|
|
#4 | ||
|
yaa böyle resim hic koyulurmu ? ölülere günah yapiyon bu dünyadan sonra 1 tane dpnya da var !! daha yasiyolar oozaman cehennem ve cennet"" Yorum yada Mesaj Yazın Yorum yada Mesaj Göndermek için Lütfen Üye Girişi Yapın. |
|||
|
|
|
|
#5 | ||
allahım en acısız ölüm hangisi ise onu nasip etsin Yorum yada Mesaj Yazın Yorum yada Mesaj Göndermek için Lütfen Üye Girişi Yapın. |
|||
|
|
|
|
#6 | ||
2008 haziran da konu açılmasına rağmen , hiç merak etmemiştim ve bakmamıştım , az önce okudum ve çok etkilendim ![]() bilmekte fayda olabilir
Yorum yada Mesaj Yazın Yorum yada Mesaj Göndermek için Lütfen Üye Girişi Yapın. |
|||
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |